Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 7 augustus 2010

Leuke link.

Op de site van Paperclipping kun je erg veel tips en inspiratie vinden.

Wat betreft de tip voor het maken van metalen labels: gisteren heb ik de labels voorzien van een ondergrond van alcoholinkt. Het effect van de labels wordt dan direct heel anders. Als je embossingpoeder gebruikt, neem dan een afstekende kleur, anders valt de stempelafdruk op de label weg. Eerlijk gezegd vind ik een geverfde ondergrond mooier.

Geen opmerkingen: