Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 5 februari 2011

Dubbel embossen met de Cuttlebug en nestabilities.

Op de Cuttlebug spot -blog vind je een duidelijk filmpje hoe je de embossing folders van Cuttlebug en de nestabilities goed met elkaar kunt combineren voor het maken van bijvoorbeeld een kaart.

2 opmerkingen:

Marion E. zei

Wow... wat een mooie techniek zeg! Dank je wel voor het delen hoor!
Super!

Anoniem zei

wat een leuk idee
ga het meteen uitproberen
zo kan je hele mooie kaarten maken met een luxe uitstraling