Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 8 februari 2011

Mini-album van AH slinger.

Mochten de slingers bij jullie Albert Heijn uitverkocht zijn, dan komt dit vast en zeker omdat mensen de blog van Margriet Creatief gelezen hebben.
Zij heeft deze slinger gebruikt als basis voor een erg leuk mini-album.

1 opmerking:

Anoniem zei

ja hoor het was die blog die bij mijn favorieten stond! Hoe klein de wereld is. Trouwens een super blog! Ben heel blij je in het echt te hebben ontmoet. Nu weet ik welk een fijne vrouw dit alles wil delen. groetjes van Annick uit Belgie