Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 3 mei 2011

Stof, stof, stof.....

....hier in huis.
In twee opzichten.
Stof die ik liever niet heb. Onze badkamer wordt compleet vernieuwd, inclusief het verwijderen van alle tegels. Nu begrijp ik waarom we dit al 3 jaar uitgesteld hebben. Veel lawaai, veel stof. Vandaag zijn ze eindelijk met tegelen begonnen. En het wordt toch mooi!

Maar daar bezoeken jullie mijn blog niet voor.

Vanochtend kwam ik een enorm leuke blog tegen.
Mocht je nog vrolijke lappen stof hebben liggen, dan moet je zeker de blog van Eloleo bezoeken.
Want zij maakt allerlei leuke dingen met stof.
Ook kun je op deze blog een gigantisch aantal patronen vinden.
Mijn naaimachine wordt met name gebruikt voor het scrappen, maar als ik dit zie, dan krijg ik toch ook wel erg veel zin om weer eens met stof aan de gang te gaan. Aan leuke lappen heb ook ik geen gebrek.

Geen opmerkingen: