Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 8 mei 2011

Zion National Park.

Voor Creabest heb ik weer een spread gemaakt.

De linkerhelft van de spread:


En de rechterhelft van de spread.
Deze foto is genomen bij Weeping Rock.
Hier sijpelt uit een overhangende rotspartij water naar beneden, en aan de onderkant van de rots groeien mos en allerlei mooie planten.


Hihi, ik zie nu ineens de schaduw van het fototoestel op de onderste foto staan. Is natuurlijk op de echte foto niet zo.
Geeft wel een speciaal effect :-)

2 opmerkingen:

Linda zei

Ha Hanny, ontzettend leuk al die verschillende lettertypes en uh heb je nu (donker) roze gebruikt op je LO ;)

ScrapsEls zei

Leuke layout, prachtige kleuren!