Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 2 september 2011

Dierentuin Emmen

Het papier van Bo Bunny, de lijn Zoology is natuurlijk super geschikt voor het scrappen van dierentuinfoto's. Dat heb ik dan ook gedaan.

De paperpiecing van de giraffe is een tekening uit een kleurboek. Op dessinpapier heb ik de tekening overgetrokken en vervolgens uitgeknipt. Als je een tekening over wilt nemen, kun je hierbij een lichtbak gebruiken. Heb je die niet, dan kun je ook goed de tekening tegen het raam houden. Door het licht dat er dan doorheen schijnt kun je de tekening duidelijker zien als je hem overtrekt.

De mooie warme kleuren van dit papier vind ik helemaal geweldig.
Toch denk ik dat dit papier ook heel mooi zal zijn voor het scrappen van andere foto's.
Nu nog even tijd zien te vinden om een LO te maken met niet-dierentuinfoto's.
Jullie zien deze LO vast en zeker hier binnenkort verschijnen.


Mocht je de foto groter willen bekijken, klik dan even op de foto.

2 opmerkingen:

Jacqueline zei

Dit vind ik weer een van je mooiste lay-outs. Top.

corinne zei

hanny een prachtige layout en als je even contact met mij opneemt kan de trein geregeld worden

gr corinne