Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 23 september 2011

Tijdschriftcassette.

Het leuke van ergens anders zijn is dat je soms iets tegen komt waarvan je denkt: "Laat ik het maar meenemen, maar ik heb nog geen idee wat ik er mee moet."
Deze 'kartonnen tote' kwam ik tegen bij Ikea in Duitsland, oorspronkelijk bedoeld om er 3 borden en 3 bekers in te doen. Tja, daar zie ik het nut dus niet van in. Maar ik had wel het idee dat dit leuk was om iets anders mee te gaan doen. Alleen wist ik toen nog niet wat.
Eenmaal thuis na de vakantie zag ik de stapel nog te lezen tijdschriften liggen en besloot een tijdschriftcassette van deze kartonnen tote te maken.
Oorspronkelijk was de kleur bruin/kraft. Ik heb de tijdschriftcassette bewerkt een oud leesboek, muziekpapier, gel medium, gesso, verf, glimmermist, distress stain, distress inkt, stazon, dessinpapier, cardstock, bubbeltjesplastic, verf, stempels en lint.


De achterkant:

Een zijkant:

Geen opmerkingen: