Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




woensdag 9 november 2011

Een oude schoolfoto van Bas.

Deze schoolfoto van Bas ligt al heel lang klaar om iets mee te doen.
Ik vind het zo'n geweldig mooie foto.
Het papier van Prima Marketing dat ik van Berthine (Creabest)kreeg vond ik helemaal super om bij deze foto te gebruiken.
De oorspronkelijke foto is een zwart-wit foto. Omdat dit niet zo mooi uit komt bij dit papier, heb ik de randen van de foto bewerkt met distress ink (Antique linen).
Helaas weten we niet in welk jaar deze foto genomen is, want eigenlijk maakt een jaartal erbij deze LO compleet.

Soms heb je vooraf een idee hoe je een LO wilt maken.
Het leuke van deze papierlijn vond ik dat het papier bepaalde hoe de LO werd. Door de stroken en labels te gebruiken die in het papier zitten vormde de LO zich als het ware vanzelf.

2 opmerkingen:

marenmat zei

Wow! Prachtig!!

Wendy Swenne zei

Oeh, deze vind ik echt schitterend!!