Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 7 februari 2012

Mini-album van het Openluchtmuseum.

Op internet kom je allerlei leuke mini-albums tegen die me inspireren.
Ergens, helaas weet ik niet meer waar, kwam ik ooit een langwerpig album tegen, pagina's verschillend gekleurd en in de lengte opgebouwd. En met vormen die op beide pagina's doorliepen.
Deze uitgangspunten hebben geleid tot het tot stand komen van het volgende mini-album:

Als je op de foto's klikt, krijg je de pagina's groter in beeld.

Dit zijn de voor- en achterkant (omdat deze pagina's niet naast elkaar liggen in het album, lopen hier de cirkels niet op beide pagina's door):

De overige pagina's:2 opmerkingen:

Boukje zei

Prachtig, mooi geheel heb je ervan gemaakt!
Groetjes Boukje.

Anja zei

Prachtig Hanny en wat weer een werk!

Groetjes Anja