Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 20 februari 2012

October Afternoon.

Voor Creabest heb ik weer een spread gemaakt.
Dit papier is erg leuk om te gebruiken voor je vakantiefoto's.Mocht je met dit papier aan de gang gaan, let dan even op als je het blad Sydney gebruikt. Let niet alleen op de stippen, maar er staat hier (niet goed zichtbaar) ook nog een tekst op. Het zou jammer zijn als je dit stippenpapier op z'n kop plakt. Helaas was ik wel zo dom dit te doen en ontdekte dit pas nadat ik de LO ingescand had en hem uitvergroot op mijn beeldscherm zag. Dom, dom, dom....

Geen opmerkingen: