Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 30 maart 2012

Een scraplift.

Afgelopen weekend heb ik weer een ontzettend gezellig weekend gehad met 19 andere dames van het Scrapbookforum.
Een weekend lang scrappen, heel veel gezelligheid en ook tijd voor serieuze gesprekken. Tussendoor hebben we zelfs nog van het heerlijke lentezonnetje kunnen genieten. Jammer dat zo'n weekend zo snel voorbij vliegt.
Ook al slaap ik tijdens zo'n weekend wat minder dan ik thuis doe, toch geeft zo'n weekend me altijd weer veel energie.
Op zaterdagmiddag liften we altijd een LO die we vooraf gekozen hebben. Het is enorm verrassend om te zien hoe divers één dezelfde LO gelift wordt.
Dit is mijn lift:Klik even op de foto's als je de LO's groter wilt bekijken.

1 opmerking:

monART zei

leuke idee! Zo met die stroken, spetters en letters ♥