Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 2 maart 2012

Heerlijk zo'n week vakantie.

En aangezien mijn partner niet het geluk had deze week ook vrij te zijn, heb ik erg veel tijd in mijn hobbykamer doorgebracht.

Hier zie je een aantal van de LO's die ik vorige week gemaakt heb:

De eerste LO's zijn van onze vakantie in Dresden.
In dit album heb ik gekozen om steeds hetzelfde achtergrondvel te nemen. Als er foto's gemat worden, doe ik dat steeds met een gebroken witte mat.
Verder gebruik ik dit album om mijn grote voorraad papier weg te werken.
Omdat er zo'n grote variatie aan papier is, houd je veel variatie in je album. Door hetzelfde achtergrondvel en fotomat te gebruiken krijg je toch een beetje een eenheid in je album.
Klik op de foto's als je ze groter wilt bekijken.

Om maar direct te beginnen met mijn 2 favoriete LO's:


De volgende LO heb ik gemaakt nadat ik op internet een LO tegenkwam met allemaal cirkels. Dit vond ik een erg leuk idee om een keer te gebruiken.


Dresden is een ontzettend mooie stad.
Er zijn enorm veel gebouwen de moeite waard om op de foto te zetten.Ook Bautzen is een mooi oud stadje:En nog 2 LO's met foto's van onze Amerika-vakantie.
Het heeft heel lang geduurd, maar alle foto's die ik hiervan wilde scrappen heb ik nu eindelijk gescrapt.
Van deze vakantie hebben we nu dus maar liefst 5 albums vol met LO's met prachtige foto's!
Bij een volgende vakantie die kant op ga ik me toch echt beperken in het aantal foto's dat ik scrap. Al moet ik wel zeggen dat het enorm leuk is om zo veel foto's te hebben. Je ziet de reis weer voor je bij het bekijken van al die foto's.

Wat ik al lang wilde doen, heb ik nu een keer gedaan; scrappen op een wit vel.Ik heb nog meer LO's gemaakt, maar i.v.m. een secret scraplift op het Scrapbookforum, kan ik die LO's nog niet laten zien.

1 opmerking:

Sandra's Kaarten zei

Dat zijn hele leuke lay outs. Ik heb ook even een stuk van de rest van je blog bekeken. De rest bewaar ik voor een volgende keer. Kan ik je ook 'volgen', zoals dat bij veel andere blogs kan?
Groetjes Sandra.