Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Maar ook het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 21 april 2012

Maak je eigen tijdschriftencassette.

Blogger heeft het een en ander aangepast en werkt nu op een iets andere manier dan ik gewend ben. Gisteren is er iets fout gegaan en heb ik (zonder dat ik het in de gaten had) hier een leeg bericht geplaatst. Daarom nu maar een invulling bij dit bericht.
Wil je een tijdschriftencassette maken en hierbij je eigen maat en kleur bepalen dan heb je misschien wat aan deze link van Scrappando.

Geen opmerkingen: