Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 8 juni 2012

Fotohouder.

Je kunt dit soort fotohouders natuurlijk in een winkel kopen, maar zoals mamie Jane laat zien is dit ook makkelijk zelf te maken.
Mocht je denken dat jij veel spullen bewaart omdat je ze misschien ooit nog eens gebruiken kunt, neem dan de moeite eens verder haar site te bekijken. Je zult versteld staan wat je allemaal tegenkomt.
Hier de foto die op de blog van Mamie Jane's te zien is.

1 opmerking:

ghanya zei

wat een leuke tip!
dank je wel