Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 30 juni 2012

Vervolg mini album Gardameer.

Het leuke van een mini album is ook dat de pagina's die je maakt niet zo groot zijn. Als je tussendoor maar even tijd hebt lukt het toch om een pagina of 2 te maken.

Je ziet op deze pagina nog maar weinig van het gebruik van de mask en stempels, maar het zorgt er net voor dat de achtergrond iets minder saai is.
Op de volgende pagina zijn de stempels en mask beter herkenbaar.

Dit is de pagina die er naast komt.

Ik ben gek op klokkenstempels. Deze set van Prima Marketing bevat veel deze-moet-ik-ook-hebben stempels van een klok.

Geen opmerkingen: