Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 31 juli 2012

Scrap je vakantie weg.

Heb je hetzelfde probleem als ik en ben je nog vakantiefoto's van 3 jaar geleden aan het scrappen, dan is het misschien een idee om in één dag je gehele vakantie-album te scrappen.
Voor Creabest heb ik een workshop verzonnen waarbij je in één dag zelf je vakantie-album maakt met hierin ruimte voor minimaal 40 foto's. Deze foto's hebben verschillende formaten en vooraf krijg je via Creabest een mailtje welk formaat foto's ik gebruikt heb. Ook de pagina's in dit album variëren van formaat. In dit album komen o.a. labels en pockets voor.
Uiteraard is er in dit album ruimte voor journaling.
Het album wordt gemaakt met de hiervoor zeer geschikte papierlijn 'Check In' van Kaisercraft.
De workshop is inclusief materialen, lunch en avondmaaltijd en wordt gegeven op zaterdag 22 september.
Mocht je het leuk vinden om zelf ook zo'n album te maken, dan kun je je opgeven bij Creabest.
Hier kun je ook meer informatie over deze workshop vinden.
Mijn foto's van de zomervakantie 2012 blijven straks niet lang in de kast liggen om nog gescrapt te worden, want dit album heb ik bijna af. Ik moet alleen nog even foto's gaan maken.
Dit is het voorbeeld van de voorkant van het vakantie-album:
En dit is één van de pagina's:

Geen opmerkingen: