Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 10 augustus 2012

Een foto van ruim 50 jaar oud.

Omdat mijn beide ouders overleden zijn heb ik al hun foto's hier thuis op zolder liggen.
Eigenlijk is het jammer om niets met deze oude foto's te doen.
Daarom heb ik deze foto's eens gepakt en heb ik een foto gebruikt om een LO mee te maken.

Bij mijn moeder hadden ze vroeger thuis een café, schoenmakerij, slijterij en zaalverhuur. Mijn moeder werkte mee in het eigen bedrijf.
Op deze foto staat ze met wat andere dames die daar hielpen.
Je moet er nu toch niet aan denken dat tijdens een feestje iemand in deze kleding je drinken zou komen brengen.

Nu mijn beide ouders overleden zijn, vraag ik mezelf vaak af hoe hun leven er vroeger uitzag. In grote lijnen weet ik dit wel maar ik heb geen idee hoe zij in het leven stonden. Ook heb ik bepaalde vragen die ik vroeger nooit had. Vragen waar ik ook geen antwoord meer op zal krijgen. Vandaar de journaling op deze LO.
Voor deze LO heb ik het papier van Simple Stories gebruikt, de lijn Fabulous.

Geen opmerkingen: