Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 8 september 2012

Publicatie in Creatief met foto's.

In het verleden bladerde ik wel eens door een scraptijdschrift met de gedachte dat het geweldig moet zijn om je LO's hierin te zien staan.
En dan zo maar opeens komt er een mailtje van Berthine (Creabest Ommen) binnen met de vraag wie van het designteam zin en tijd heeft om 4 LO's voor het tijdschrift Creatief met foto's te maken.
Dus in plaats van de caravan verder in te pakken, ben ik naar Creabest gereden om daar het papier van Kaisercraft (Check In collection) te gaan halen. De eerste twee dagen van onze vakantie heb ik zitten scrappen in de caravan met als resultaat 4 LO's voor het tijdschrift.

Berthine gaf me de kans om een droom, waarvan ik dacht dat die nooit zou uitkomen, uit te laten komen. Bedankt Creabest!

Dit is de publicatie uit het september/oktobernummer 2012
En jawel, mijn naam is goed geschreven.
Deze fantastische papierlijn heb ik ook gebruikt voor de workshop "Scrap je vakantie weg" die ik op zaterdag 22 september bij Creabest in Ommen ga geven.
Tijdens deze workshop wordt een compleet vakantie-album gemaakt waarin ruim 50 foto's verwerkt worden.

1 opmerking:

Zoë zei

Wow I love your scrapbook layouts and the magazine layouts. Rome is such an exciting city we went last year and your layouts have inspired me to try harder with scrapbooking. Zoe stampin up demo