Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 16 september 2012

Wie kent Leiden en een vakantie-album.

Voor de winkel Creabest heb ik deze LO gemaakt.
Omdat er zo veel blauw in de foto zit, heb ik ervoor gekozen om eerst de foto op donkerbruin cardstock te matten en daarna nog eens op blauw cardstock gemat.

Het journalingblok met de tekst Live well, laugh often en love much heb ik in 3 stroken gesneden zodat ik deze tekst niet als één groot blok op mijn LO hoefde te gebruiken.

De tekst "Snapshots of a" is ook een deel van een journalingblok. Omdat het onderste deel van dit blok qua tekst niet bij deze LO paste, heb ik er mijn eigen tekst onder gezet.

Soms moet je creatief zijn met je journaling. Omdat er te weinig ruimte was om het woord weekend als geheel te stempelen, heb ik ervan gemaakt wie kent.
Nu is deze tekst op meerdere manieren op te vatten.
Met wat stickers heb ik deze LO af gemaakt.Mocht je er tegenop zien om lang bezig te zijn met het scrappen van al je vakantiefoto's, dan is het misschien een idee om zaterdag 22 september naar Creabest in Ommen te komen.
Daar geef ik een workshop waarbij zo'n 55 foto's in een album verwerkt worden. Er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Hier een impressie van deze workshop:

Geen opmerkingen: