Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 14 april 2013

Foto's aan de wand.

De foto's die wij maken worden meestal gescrapt, maar ook wij hebben een aantal zeer mooie vakantiefoto's thuis aan de wand en in het trapgat hangen. Heerlijk om deze iedere keer te zien en terug te denken aan die leuke fantastische vakanties.
Op de blog van Style motivation kwam ik 20 ideeën tegen om foto's aan de wand te hangen.

1 opmerking:

Jacqueline Fielmich zei

Inderdaad foto's aan de wand zijn geweldig. Ik heb elke foto voorzien van de plaatsnaam met hetzelfde lettertype.