Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 27 april 2013

Maak je eigen washi-tape.

Al eerder heb ik een link geplaatst waarbij uitgelegd werd hoe je zelf washi tape kunt maken. Op de blog van Scrapsister kwam ik een tutorial tegen waarbij erg mooi washi tape gemaakt wordt.Ook op de blog van Anette Lyskjaer kwam ik een mooi voorbeeld tegen van Washi tape dat zelf gemaakt is.

1 opmerking:

Kirsten zei

wat een leuke blogs! Ik zou je graag willen volgen, maar begrijp niet hoe ik me daarvoor kan aanmelden? Zodat ik je blogs in mijn mailbox krijg (of via Facebook in mijn tijdlijn)....??