Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 27 april 2013

Maak je eigen washi-tape.

Al eerder heb ik een link geplaatst waarbij uitgelegd werd hoe je zelf washi tape kunt maken. Op de blog van Scrapsister kwam ik een tutorial tegen waarbij erg mooi washi tape gemaakt wordt.Ook op de blog van Anette Lyskjaer kwam ik een mooi voorbeeld tegen van Washi tape dat zelf gemaakt is.

1 opmerking:

Kirsten zei

wat een leuke blogs! Ik zou je graag willen volgen, maar begrijp niet hoe ik me daarvoor kan aanmelden? Zodat ik je blogs in mijn mailbox krijg (of via Facebook in mijn tijdlijn)....??