Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 24 november 2013

Druk, druk, druk...

Oei, ik zie dat ik al een tijdje geen berichtjes hier geplaatst heb.
Afgelopen weken was ik druk op het werk, druk met leuke weekendjes weg gaan, druk met de voorbereiding voor de kerstmarkt in Best.
Zaterdag 7 en zondag 8 december kun je me vinden bij perkplantenkwekerij Leijten in Best. Hier kun je van 12.00 tot 18.00 uur de kerstmarkt bezoeken. Toegang en parkeren is gratis.
Samen met mijn schoonzus heb ik hier een kraam gehuurd en willen we zelf gemaakte kerstdecoraties en houten (kinder)geschenkartikelen gaan verkopen.
Binnenkort (als ik weer ergens wat tijd en daglicht heb kunnen vinden) zal ik wat foto's op mijn blog plaatsen van hetgeen we al gemaakt hebben.
Maar vandaag een ander leuk inspiratieboompje dat ik tegenkwam op internet bij de blog van Candice Stringham.

Geen opmerkingen: