Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 1 november 2013

Nietmachine Tim Holtz

De nietmachine van Tim Holtz gebruik ik erg vaak.
Ik vind het jammer dat de arm maar zo klein is en je dus niet erg diep in je papier kunt nieten. Op de blog van Tammy Tutterow staat een tip waarmee je deze nietmachine ook verder in het papier kunt gebruiken.


Marlien maakt onderaan dit bericht terecht de opmerking of het niet handiger is om een kantoornietmachine met een lange arm hiervoor te gebruiken.
Deze nietmachine heb ik ook, maar het leuke van de nietmachine van Tim Holtz is dat dit van die kleine nietjes zijn en die heeft een kantoormachine niet.

1 opmerking:

Marlien zei

Is het niet veel makkelijker om een "kantoornietmachine met lange arm" te gebruiken?
Zo duur zijn die niet en als je vaak moet lange afstand nieten is het een stuk minder ingewikkeld.

http://www.beslist.nl/products/kantoorartikelen/r/nietmachine_lange_arm/