Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 30 december 2013

TweeDuizendVeertien.Mijn blog heb ik niet voor mijn persoonlijke leven, maar via deze blog wil ik de leuke tips die ik her en der vind met jullie delen en mijn creatieve uitspattingen een plaats geven.
Maar zo aan het einde van het jaar overdenk ik toch altijd even het jaar dat bijna voorbij is en dit wil ik graag ergens vastleggen zodat het jaar 2013 niet zo maar weg is.

2013.....
- Een jaar dat voorbij gevlogen is. Ik krijg maar geen grip op de tijd.
De tijd glipt me door mijn handen heen en dat vind ik eigenlijk best moeilijk.
Ik had dit jaar nog zo veel willen doen waar ik geen tijd voor had, of geen tijd voor genomen heb.
Gelukkig komt 2014 eraan. Een jaar dat voelt als een onbeschreven blad. Wie weet wat ik in het komende jaar allemaal voor elkaar kan krijgen....
- Een jaar waarin ik me zeer bewust was van de luxe waarin ik verkeer; ik ben gezond (okay, met behulp van wat pilletjes erbij), we hebben allebei werk, we konden weer veel leuke dingen ondernemen in onze vrije tijd.
Ik bof maar dat ik zo'n lieve partner, vriend, ega, man of hoe je dat dan ook wilt noemen, heb. Hij staat altijd voor mij klaar, steunt mij, luistert naar mij en zal me helpen waar hij maar kan.
Met Bas naast me kan ik de wereld aan en heb ik iemand naast me die samen met mij die wereld wil ontdekken.
We genieten van elkaars humor, hopen beiden altijd dat stukje kind te blijven waardoor we wel eens lekker gek kunnen doen.
- Dit jaar heb ik weer mogen genieten van de vele lieve mensen om me heen.
Bas natuurlijk, lieve familieleden om samen dingen te ondernemen, maar ook heb ik genoten van het scrappen met vriendinnen, met bijna-vriendinnen die inmiddels vriendinnen geworden zijn :-). Tijd door gebracht met mijn vriendinnen die ik al sinds mijn jeugd ken. Gezelligheid ervaren van mijn collega's. Genoten van de spontaniteit van de kinderen in mijn klas. Het is fijn te ervaren dat je gewaardeerd wordt om wie je bent.
- 2013 Was ook een jaar waarin ik me besefte hoe betrekkelijk het leven kan zijn. Het gevoel van -het leven is om ervan te genieten- werd steeds belangrijker.
Je moet niet altijd het geluk in de grote dingen zoeken, want dan ben je vaak zo lang op zoek, tijd die je ook anders kunt besteden. De woorden "verloren energie" zijn hierbij zo belangrijk voor mij.
Het geluk in de kleine dingen is veel beter op te pakken.
Gelukkig kan ik genieten van een mooie zonsopkomst of van de zonnestralen die door de bomen heen schijnen, van een bijzonder gebaar van iemand, van de aanwezigheid van lieve mensen om me heen, een tekening die ik van een kind krijg, de blik van die mevrouw bij de kassa als ik haar voor laat gaan, van lekker met mijn hobby bezig zijn, van jullie reacties op mijn blogberichten en van nog veel meer kleine dingen.

Lieve bloglezers, ik wens jullie een gezond, gelukkig en creatief 2014 toe.

En de volgende berichten hebben gewoon weer te maken met mijn hobby!
Die sneeuwsterren die gebruikt zijn bij de foto bovenaan het blogbericht gebruik ik bij een mini-album dat ik momenteel aan het maken ben. Over een tijdje zul je dat hier wel zien verschijnen verwacht ik zo. Bas was weer zo aardig om de foto tot zo iets moois te bewerken. Zou ik dat in 2014 zelf leren......

Geen opmerkingen: