Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 30 maart 2014

Een LO.

Vorig weekend had ik een ontzettend gezellig scrapweekend. Samen met 15 dames van het Scrapbookforum waren we een weekend weg..
Tijdens deze weekenden liften we altijd een LO.
Deze keer hebben we een digitale LO van Ellie Schouten uitgekozen om te gaan liften.Dit is wat ik gemaakt heb.In eerste instantie was ik baldadig en had het tekststrookje met de naam van van Ellie Schouten ook erbij geplakt, zoals ook op het origineel het geval is. Later heb ik dit toch maar vervangen door de tekst gelukt. Gelukt omdat ik altijd fototoestellen ontwijk en na diverse pogingen lukte het Bas toch om mij op de foto te krijgen.
We maken van de zaterdaglift altijd een wedstrijd waarbij Creabest een prijs ter beschikking stelt.
Met deze LO heb ik deze leuke prijs gewonnen, een pakket om een mini-album te maken.

Geen opmerkingen: