Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 28 maart 2014

Tip voor het opbergen van distress inkt.

Op de blog van Redscrap zag ik het fantastische idee om de cellphone organizers van de Action te gebruiken voor het opbergen van je distress inktdoosjes.
Deze organizers zijn verkrijgbaar bij de Action en kosten 1,99 euro. Er kunnen 8 doosjes in las ik op haar blog. Nu maar hopen dat de Action deze organizers nog steeds heeft :-)

1 opmerking:

Birscrea4fun zei

Dank je voor je tip, had er al een staan ga er morgen meteen bij halen. Super.
Groetjes Birgit