Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 13 april 2014

Winteralbum.

Al weer een tijdje geleden heb ik een album gemaakt met allerlei winterfoto's die afgelopen jaren rondom huis gemaakt zijn.
Het album zelf is gemaakt van grijsboard waarbij de voor en achterkant d.m.v. sporttape aan elkaar bevestigd zijn.
De pagina's zijn met een stuk lint in de rug bevestigd. Steeds een grotere en kleinere pagina bij elkaar.Het witte achtergrondpapier is papier uit een schetsboek (300 grams), het bruine papier is hetzelfde papier alleen dan met walnootinkt geschilderd.
De spatten zijn met verf gemaakt.
Het papier is van Bo Bunny, de lijn Woodland. Een erg mooie papierlijn voor je winterfoto's.
Omdat ik wel van contrasten houd, heb ik er cardstock en rood gestipt en gestreept papier uit de "restenbak" bij gebruikt. Meestal scrap ik niet een heel album met papier van een lijn, maar het is toch wel erg gemakkelijk om dit te doen, want al het papier past fantastisch bij elkaar.
Het papier dat aan de buitenkant van het album zit, zijn van die hele grote vellen.
Zo ziet het album er uit:

De voorkant:


De overage pagina's:

En de achterkant:


En mocht je je nu al die tijd afgevraagd hebben waarvoor ik toch al die sneeuwsterren nodig had die bij mijn nieuwjaarswens op de tafel lagen, dan weet je nu het antwoord :-)
In de kerstvakantie heb ik dit album gemaakt.

1 opmerking:

Karin zei

Mooi Hanny. De kleuren zijn prachtig en de letters die je met de Sil hebt gesneden ook. Zeer geslaagd album dus.