Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 14 september 2014

Project Life week 10 en 11.

En weer 2 weken af.
Bij beide pagina's heb ik de achtergronden met de hexagons zelf gemaakt.
Week 11 vond ik een lastige pagina om te maken. Het formaat van de pockets speelt hierbij een rol denk ik, maar ook het feit dat ik op deze pagina nog wel 10 foto's meer had willen gebruiken. Deze foto's moeten nu maar in het vakantie album geplakt worden.
Omdat ik met verstelwerkzaamheden bezig geweest ben, stond de naaimachine nog op mijn hobbytafel. En die heb ik maar weer eens gebruikt.1 opmerking:

Karin zei

Leuk Hanny om elke week een aparte kleur te gebruiken. Onthoudertje.