Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 6 september 2014

Project Life: week 8 en 9.

Wat bof ik toch dat ik zo'n heerlijke hobby heb waarbij ik heel wat tijd in mijn hobbykamer ben.
Natuurlijk is niet het fijne het terugtrekken in mijn hobbykamer.....maar het genieten van het vastleggen van een deel van je leven. En dat met alllemaal mooie papiertjes, embellishments, frutsels, verf, inkt, stempels en nog veel meer.
Ik kan er helemaal blij van worden om zo bezig te zijn.
En ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden om die paar weken die ik nu af heb van mijn Project Life, terug te bekijken.

Week 8 en 9 zijn ook af.
Dit keer in mijn favoriete kleur gemaakt.
Wat fijn toch als je zo'n papierblokje in de winkel ziet liggen en dit kunt combineren met de zelf gemaakte achtergronden. .

Zoals wel vaker gebeurt bij het maken van een album, had ik voor week 9 te veel foto's die ik op deze pagina wilde laten terugkomen.
Daarom heb ik een flapje gemaakt. Zo kon ik weer 2 extra foto's kwijt.

Geen opmerkingen: