Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 11 oktober 2014

Een hoeveelheid kaarten.

Afgelopen periode heb ik een aantal kaarten gemaakt.
Deze blogpost bevat dan ook veel foto's.
Eerst heb ik een grote hoeveelheid achtergronden gemaakt. De achtergronden zijn gemaakt met distress stain, distress ink en aquarelverf. Een aantal kaarten heb ik met een embossingmal door de Cuttlebug gehaald en daarna gekleurd.
Daarna heb ik steeds met behulp van kleine beetjes tijd weer wat kaarten gemaakt.
Dat is het voordeel van het maken van kaarten. Het zijn kleine projecten, dus als je niet zo veel tijd hebt, ideaal om te maken.
En omdat je steeds met dezelfde kleuren bezig bent, kun je dezelfde stukjes papier uit je restenbak gebruiken en hoef je niet iedere keer je papiervoorraad in te duiken, op zoek naar dat ene geschikte stukje papier.
Aangezien de hoeveelheid gemaakte achtergronden nogal groot was, heb ik nu dus heel veel kaarten in deze tinten.Het blijft leuk om verfstrookjes op kaarten te gebruiken....


De Silhouette heb ik ook maar weer eens aan het werk gezet.
En dan een kaartje waarvan ik hoop dat ik die lang in de kast kan laten liggen.......
Dit zijn niet de enige kaarten die ik gemaakt heb. Binnenkort zal ik hier de andere kaarten laten zien.

1 opmerking:

Lidy's Place zei

Wat een enige kaarten... Helaas ben ik niet zo prozaïsch ingesteld...