Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 20 februari 2015

Stempelen met je acryl block.

Wisten jullie al dat je je acryl block niet alleen kunt gebruiken om je stempels op te bevestigen, maar dat je het acryl blok ook kunt gebruiken om stempelafdrukken mee te maken?
Hier een paar linken ter inspiratie:

Gevonden bij The House that stamps built. Hierbij wordt distress ink gebruikt.Hier nog een tutorial van dezelfde site.LW Designs gebruikt hetzelfde idee maar gebruikt hierbij stempelstiften.En ook bij Stempeleinmaleins vond ik een mooi voorbeeld van deze techniek.Op de blog van Whiff of Joy kun je ook een tutorial vinden met deze techniek.

Geen opmerkingen: