Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 20 februari 2015

Stempelen met je acryl block.

Wisten jullie al dat je je acryl block niet alleen kunt gebruiken om je stempels op te bevestigen, maar dat je het acryl blok ook kunt gebruiken om stempelafdrukken mee te maken?
Hier een paar linken ter inspiratie:

Gevonden bij The House that stamps built. Hierbij wordt distress ink gebruikt.Hier nog een tutorial van dezelfde site.LW Designs gebruikt hetzelfde idee maar gebruikt hierbij stempelstiften.En ook bij Stempeleinmaleins vond ik een mooi voorbeeld van deze techniek.Op de blog van Whiff of Joy kun je ook een tutorial vinden met deze techniek.

Geen opmerkingen: