Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 7 februari 2015

Week 26 en week 27.

Deze keer had ik zin om mijn stempels te gebruiken bij het maken van de Project Life kaartjes.

Dit is de pagina van week 26:De foto linksonder vind ik eigenlijk iets te donker voor deze pagina, maar ik had deze foto af laten drukken en vond hem te leuk om niet te gebruiken.
Een volgende keer zal ik, denk ik, als het weer zo'n donkere foto is, deze in een kleiner formaat af laten drukken en dan gebruiken.

En zo ziet de pagina van week 27 er uit:Het weekkaarjte van week 27 is een toevalstreffer.
Voor week 28 had ik de kaartjes al in de pockets gestoken en dit is de achterkant van het kaartje dat zichtbaar werd bij week 27.
Ik vond het leuk dat de cijfers die op dit kaartje staan, overeenkwamen met de data van week 27.
Daarom besloot ik dit kaartje ook voor week 27 te gebruiken en ben er op gaan stempelen en heb er met rub-ons teksten op gemaakt.Geen opmerkingen: