Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 22 maart 2015

Project: Life in een album.

Dat je met Project Life cards veel meer kunt doen dan alleen maar in een hoes schuiven, mag ik op 11 juli bij
De Craftorij laten zien.
Tijdens de workshop die ik dan geef wordt er een album gemaakt in een Collection Folio van Tim Holtz, waarbij je ruim 70 PL cards krijgt om te gebruiken.
Daarnaast wordt er bijpassend papier gebruikt om de pagina's te kunnen maken. De pagina's variëren in grootte en vorm.
En natuurlijk ontbreken ook deze keer niet de interactieve pagina’s.
Tijdens de workshop maak je het album, de foto's kun je thuis toevoegen.
Hier wat foto's van het album dat tijdens de workshop gemaakt gaat worden.De PL kaartjes heb ik natuurlijk niet gelaten zoals ze waren, maar geheel in mijn eigen stijl gemaakt.Geen opmerkingen: