Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 29 maart 2015

Snel een aantal kaarten maken.

Het is altijd fijn om een voorraad kaarten in huis te hebben.
En aangezien mijn voorraad kaarten al weer behoorlijk aan het slinken is, werd het hoog tijd om weer eens wat kaarten te maken.
Op internet vond ik een kaart met een aantal leuke elementen: emboss cirkel, een taartrandje eronder en een notitieblaadje hierbij.
Deze kaart van Sandra was het uitgangspunt om zelf een aantal kaarten te maken, maar dan net een beetje anders.
Doordat ik bij iedere kaart min of meer dezelfde indeling gebruikt heb, had ik al snel een aantal kaarten af:En nee, dit is geen zwart-wit foto, maar ik heb eens kaarten gemaakt in grijs/wit tinten.

Ik vind het altijd weer verrassend om te zien dat een kaart, die vrijwel een zelfde indeling heeft, toch heel anders oogt.

2 opmerkingen:

Thamar, zei

Hoi hoi
Via Facebook kom ik op je blog. Ik ben het helemaal met je eens ik kom ook heel wat uren in een dag te kort.
Wat maakt je mooie dingen en wat een gezellige posten.
Fijne avond
Thamar

Fauve Design zei

Wat een mooie kaarten! Erg leuk zo in 1 kleur, ga ik ook een x proberen. Fijne paasdagen!