Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 31 juli 2015

Nog wat kaarten.

In eerdere berichten heb ik al wat kaarten laten zien die ik gemaakt had voor de Craftorij Zomer Challenge.
Een challenge waarbij 2 maanden lang iedere dag een thema aangeboden wordt om mee aan de slag te gaan.
De opdracht is om alle kaarten te maken op correspondentiekaarten.
Dit zijn kaarten die ik hiervoor gemaakt heb:

Het thema kapsel. Hiervoor heb ik een kaart gemakt die helemaal niet mijn stijl is, maar een kaart waar ik best trots op ben dat ik dit zo voor elkaar gekregen heb. Soms heb je een idee in je hoofd en bij deze kaart kregen mijn handen het voor elkaar om dit idee ook te kunnen maken. De foto van de vrouw komt uit een boek met tips voor foto's maken. In dit geval heb ik de mooie hoofddoek die deze vrouw droeg er af geknipt om haar een kapsel te kunnen geven. Toch handig die boeken die je zo nu en dan bij de Kringloop meeneemt....Stempelen met verpakkingsmateriaal. Hiervoor heb ik bubbeltjesplastic gebruikt om mee te stempelen:De opdracht kippengaas:En toen ik deze kaart gemaakt had, ontdekte in dat ik ook nog een stencil had met kippengaas, dus heb ik nog maar een kaart met dit thema gemaakt;Het thema puzzel:Het thema papier vlechten"Het thema moodboard. Hierbij heb ik me laten inspireren door de kleuren van een moodboard. Vandaar die kleurencirkeltjes links op de kaart.Het thema gezicht. En aangezien ik geen talenten heb op tekengebied, moet je soms creatief zijn.....Het thema cirkels:

1 opmerking:

Marja Kenter zei

Ik vind ze allemaal heel erg leuk. Vooral die met die cirkels.
Groetjes Marja.