Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 3 augustus 2015

Nog meer kaarten van de craftorij Zomer Challenge.

Veel kaarten heb ik al laten zien, maar ik heb er nog meer gemaakt:Thema: tijd.Thema: fantasiefiguur. In de achtergrond, die gemaakt is met scheerschuim, zag ik ineens een vogel en een visje.Thema: zelf gemaakte stempel. Deze kaarten wil ik in mijn project Life album gaan verwerken.Thema: poesieplaatje.Thema:ogen.Thema: washitape. het idee om washitape te combineren met een stempel kwam ik ooit ergens op internet tegen.Thema: zomer.Thema: mannen. Bij mannen denk ik aan techniek :-)Thema: Gebruik een stempel en een detail van die stempel.Thema: lichtblauw en paars.Thema: Gebruik een stukje stof.Thema: gebruik een verpakking van een reep. Dat het van een reep moest zijn had ik even niet in de gaten en heb dus een kaart gemaakt van een verpakking.Binnenkort zal ik weer een serie kaarten die ik gemaakt heb laten zien.

Geen opmerkingen: