Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 22 november 2015

Ons PL feestalbum.

Twee weken geleden had ik met een groep van 18 dames een fantastisch scrapweekend.
Zoals altijd hebben we weer enorm veel gelachten, maar ook serieuze gesprekken gehad.
Zo'n weekend vliegt helaas voorbij.
Tijdens dit weekend maken we altijd een scraplift. Deze lift wil ik gaan gebruiken als de voorkant van mijn PL feestalbum.Dit is de pagina die daar achter komt. Of misschien wordt dit wel de voorkant. Daar ben ik nog niet helemaal uit....Eerder heb ik al een paar pagina's uit dit album laten zien. Tijdens het scrapweekend heb ik er ook nog een paar gemaakt. Ook nu weer in de tinten geel/oranje/roze/zwart.

Geen opmerkingen: