Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 26 december 2015

Countdown van de Craftorij.

De Craftorij heeft op haar facebookpagina de laatste 10 dagen van het jaar een leuke countdown waarbij iedere dag een creatieve opdracht gegeven wordt om mee aan de gang te gaan.
Deze opdracht was om van 10 speelkaarten een boekje te maken. Je moet op elke kaart kunnen blijven zien dat het een speelkaart is. Hierbij mocht je van alles gebruiken dat je in huis had.

Omdat hier ook de Kerstdagen bij in zitten, kreeg men voor deze opdracht 3 dagen de tijd om aan de gang te gaan.
Ik vond dit een leuke opdracht, iets dat ik anders nooit gemaakt zou hebben.
Er is echter een probleem, ik ben nogal de hoogte in gegaan met mijn kaarten, zodat er geen boekje meer van te maken valt....

Dit zijn de kaarten zoals ik ze gemaakt heb:En hier de kaarten nog eens afzonderlijk:1 opmerking:

Marja Kenter zei

Ik vind ze heel erg mooi!
groetjes Marja