Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 11 december 2015

Creatief bezig zijn is heerlijk.

Wat ben ik toch blij dat ik een hobby heb die me zo veel plezier geeft.
Me vervelen ken ik niet. Eigenlijk zijn mijn dagen altijd veel te kort met alles dat ik zou willen doen.

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest om een voorraad voor de kraam voor de kerstmarkt in Beek te maken, waar ik a.s. zondag zal staan.
Hiervoor heb ik natuurlijk veel kaarten gemaakt, maar ook allerlei kerst- geboorte- en verjaardagsslingers. Deze slingers zijn niet zo groot en erg leuk om op een deur te hangen.
Verder heb ik weer allerlei takken met kerstversieringen gemaakt. Maar ook allerlei mobiels, spiegels, lampjes, aftelborden e.d. neem ik zondag mee.

Geen opmerkingen: