Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 13 februari 2016

Creatief bezig zijn is heerlijk.

Deze keer laat ik een pagina zien voor ons feestalbum. Het gehele album maak ik in deze tinten.
Dit is trouwens handig scrappen. Ik hoef niet steeds naar papier te zoeken, maar heb gewoon al mijn oranje, gele, roze, zwarte papier in een doos gedaan en hierbij ook wat stickers, letters en papieren embellishments gevoegd.En ik heb een kaart gemaakt die ik nu kan laten zien omdat de jarige hem al ontvangen heeft.

Geen opmerkingen: