Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 18 oktober 2016

PL kaarten

Wat is het toch heerlijk om creatief bezig te zijn en mijn enthousiasme te mogen overbrengen op andere mensen.
Zaterdag 17 september heb ik bij De Craftorij in Ede de PL dag mogen verzorgen.
Deze dag hebben de mensen gewerkt met de Letterpress en met Ink Sprays.
Omdat ik het leuk vind om de mensen te inspireren, had ik voor die dag allerlei verschillende PL kaartjes als voorbeeld gemaakt.
Het was een dag vol gezelligheid. En er gingen tevreden mensen naar huis.
Omdat ik met mijn blog ook mensen hoop te inspireren, hier ook een foto van de voorbeeld kaartjes die ik gemaakt heb voor deze dag.
De washitape stempel is sindsdien mijn meest favoriete stempel. Deze stempel is zo ontzettend leuk om gekleurde accentjes op een kaart aan te brengen. Jullie gaan deze stempel nog vaak tegenkomen.

Hier de kaarten die ik als voorbeeld gemaakt heb voor de PL dag:

1 opmerking:

martina's kaartjes zei

wat een kleurrijke boel is het geworden ! mooie gezellige, leuke kaatjes
grtjs,martina
x