Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 30 oktober 2016

Workshop Nika Rouss bij de Craftorij.

Gisteren heb ik bij de Craftorij 2 workshops van Nika Rouss gevolgd.

Wat is dit een leuk persoon, vol met humor.
Ik heb genoten van de workshop. Ook al heb ik een enorme hekel aan vieze vingers. Dit was het dubbel en dwars waard.
We zijn 's morgens begonnen met het maken van een canvas. In de middag zijn we hier nog even verder mee gegaan.'s Middags werd er een art journal pagina gemaakt. Omdat ik geen art journal heb, had ik voor deze workshop zelf een kleine canvas mee genomen.

Geen opmerkingen: