Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 20 november 2016

Een scraplift.

Vorig weekend ben ik een weekend met een groep van 18 dames een weekend weg geweest. Een weekend lang waarin niets moet en er alle tijd is om heerlijk te zitten scrappen. Deze weekenden doen me altijd denken aan het kamp in groep 8. Heel veel lol hebben, maar ook tijd voor serieuze gesprekken.
Tijdens de scrapweekenden maken we ook altijd met een groot aantal dames een scraplift. Vooraf wordt er op internet een LO gezocht, die we vervolgens gaan liften, namaken.

Dit is het resultaat van mijn lift:


Omdat ik al eerder een stuk uit het achtergrondvel gebruikt had, heb ik mijn foto tegen de rand moeten plakken.

En dit is het origineel waarvan ik mijn LO nagemaakt heb. Ik heb helaas geen idee wie deze LO gemaakt heeft.

Geen opmerkingen: