Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 27 november 2016

De Craftorij gaat sluiten.

Vandaag heeft Lia, eigenaresse van de Craftorij bekend gemaakt dat de winkel en webwinkel gaan sluiten. Ze wil graag meer uren met haar gezin gaan doorbrengen. Iets wat alleen maar te begrijpen is.
Het zal voor Lia niet gemakkelijk geweest zijn om dit besluit te nemen. Ik heb respect voor haar keuze dat ze kiest voor haar gezin.
Ik vond het een genot om iedere keer even binnen te lopen bij de Craftorij. Altijd voelde ik me er welkom.
Ik heb er kansen gekregen waar ik enorm van heb genoten. Allerlei leuke mensen ontmoet, flink buiten mijn comfortzone gegaan en ontdekt dat mixed media toch ook wel heel erg leuk is om mee bezig te zijn. De gezelligheid met het (Design)team, het mogen geven van workshops, het mede hosten van de CZC, mijn PL kaartjes die naar de drukker gegaan zijn en een plaatsje in de winkel kregen.

Lia, Marcell en (DT)team, dank je wel!

Vele mensen zullen met mij de Craftorij gaan missen. Een uniek stukje creativiteit in Nederland!

1 opmerking:

Marja Kenter zei

Wat vreselijk jammer. Het is zo'n mooie winkel. Gaat iemand het overnemen en wanneer is de sluiting? Wel respect voor de keuze die ze maakt.
Groetjes Marja