Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 22 september 2017

Een filmpje van een mini album.

Hieronder laat ik een mini-album zien dat ik gemaakt heb met foto's van een vakantie in Italië.
Basis voor dit album is een receptenalbum van de Action. Het papier dat ik in dit album gebruikt heb is o.a. de papierlijn van Teresa Collins, Far and Away.
Zoals altijd wilde ik ook in dit album weer erg veel foto's verwerken en hierdoor is het album wat vol geworden.
De kwaliteit van het filmpje moet beter kunnen lijkt me, maar ik ben nog steeds zoekende hoe ik hier een juiste compressie krijg van mijn opname met de videaocamera. Door het comprimeren gaat een groot deel van de kwaliteit verloren. Maar de originele grootte van dit filmpje is te groot om hier te kunnen plaatsen.

1 opmerking:

Corry Dank zei

Supergaaf
En wat een werk zeg