Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 6 oktober 2017

Workshop: foto op een canvas.

Deze blog ben ik ooit, heel lang geleden, begonnen omdat ik het fantastisch vind om mensen te mogen inspireren.
Door het plaatsen van linken op mijn blog en door het showen van hetgeen ik gemaakt heb, wil ik o zo graag dat de lezers hier net zo genieten van deze fantastische hobby als ik dat doe.
Ik denk dat ik daarom ook zo geniet van mijn werk als leerkracht.
Hoe mooi is het om dagelijks de kinderen kennis bij te brengen, ze iets te leren over zichzelf en anderen. Te mogen genieten van hun originele opmerkingen en gedrag. Lekker gek met ze doen. Ze te mogen begeleiden in de stap naar wie ze zijn en willen zijn.
Hun enthousiasme te zien als ze aan het werk of aan het spelen zijn.
Hoe trots ze zijn als ze iets moois gemaakt hebben.......

Daarom vind ik het ook zo leuk om workshops te geven.
En er staan er weer 2 gepland.
Twee workshops die helemaal aansluiten bij wat ik heerlijk vind om te doen en natuurlijk met veel kleur. Want daar houd ik van. Laat het leven maar lekker vrolijk zijn.

De eerste workshop die ik ga geven is gepland op zaterdag 28 oktober bij Noor & Zo in Waspik.
In deze workshop ga je werken met Amsterdam acrylverf, gesso en Dutch Mask Art stencils van Dutch Doobadoo. Je gaat naar huis met een notitieboek, leuke labels en een aantal kaarten.Mocht je erbij willen zijn, wacht dan niet te lang met opgeven want voor deze workshop is er nog maar 1 plaats vrij.

Op zaterdag 3 maart 2018 geef ik bij Noor & Zo de workshop foto op een canvas.
In deze workshop ga je aan de slag met een aantal technieken.
Je gaat werken met gesso, tissuewrap, mask stencils in combinatie met spray inkten en verf. De canvas wordt afgewerkt met stansjes en doodles.
Je start deze dag met het maken van een proefvel in bovenstaande technieken alvorens we over gaan op de canvas. Dit proefvel kun je uiteraard weer gebruiken als basis voor mixed media kaarten.


Mocht je een dagje iets leuks willen gaan doen, wat nieuws leren of je laten inspireren, misschien dan wel tot ziens bij Noor & Zo in Waspik.


Geen opmerkingen: