Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 29 oktober 2017

Veel kleur.

Voor de mixed mediadag van Noor een maand geleden heb ik met de Dutch Doobadoo driehoekjesmask (artikelnummer: 470.715.109), verf en gesso een workshop gegeven waarbij de mensen een journal bekleed hebben.
Maar omdat het zo leuk is om achtergrondjes te maken, had ik er natuurlijk veel meer gemaakt....
En dus ben ik verder gegaan met verzinnen wat ik er allemaal mee kon doen.
En dat heeft geresulteerd in nog een workshop die ik gisteren Bij Noor en Zo in Waspik gegeven heb.
Ook hier is weer een journal bekleed met het zelf geschilderde papier. Daarnaast zijn er nog tags en PL kaartjes gemaakt.
Ik heb weer genoten van de gezelligheid en het enthousiasme van de mensen.
Dit is wat er gisteren gemaakt is: 


1 opmerking:

Wiebine zei

Wat een superleuke kaartjes heb je gemaakt zeg, erg kleurrijk, heerlijk!