Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 5 juni 2018

Een demo en een workshop.

Zaterdag 9 juni is het feest bij Noor en Zo in Waspik.


Zoals jullie zien worden er die dag erg veel demo's gegeven.
Ik mag die dag laten zien wat je allemaal met de leuke Bullet Journal Stencils van Pronty kunt doen.Vrijdag 22 juni ben ik weer in Waspik te vinden.
Dan geef ik de workshop Travelers Notebook.
Deze dag wordt er een insert voor een travelers Notebook gemaakt waarbij de pagina's op verschillende manieren, met diverse technieken van kleur voorzien worden.
Deze insert is ook goed als mini album te gebruiken.
De technieken kunnen ook toegepast worden in een art journal, 
bij het maken van achtergronden van kaarten enz.
Geen opmerkingen: