Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 25 mei 2019

Workshop 6 juli bij Noor en Zo in Waspik.

Hoe heerlijk is het om je door een stempel te laten inspireren? Eén stempel, op meerdere manieren gebruiken op verschillend gemaakte achtergronden.
Momenteel ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor de workshop Art by Marlene. Op zaterdag 6 juli geven Marlene Meijer-van Niekerk, Karen Hemel en ik een workshop bij Noor en Zo in Waspik.
In 3x 2 uur maak je één project. Ieder van ons heeft een eigen stijl en dat ga je terug zien in de 3 verschillende workshops die je deze dag volgt. Jullie gaan met ons met de nieuwe collectie van Marlene aan de slag.
Aan het eind van de dag voeg je alles samen en heb je iets unieks. Een paar kaartjes heb ik al af, nu ga ik weer heerlijk verder kliederen met de andere kaartjes. Want ik wil jullie ook laten zien hoe anders iets eruit kan zien door ander kleurgebruik.
Op de foto een sneak van wat ik nu al af heb en waar ik nog mee verder ga. Voor meer info, hier De link naar de workshop.


1 opmerking:

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is dit !
grtjs,martina
x