Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




maandag 8 november 2021

Herfstkleuren.

Hallo bloglezers.

Vandaag laat ik jullie een art journal pagina zien, maar je zou hier ook een kaart van kunnen maken.



Basis voor de pagina/kaart is aquarelpapier waarop ik een vlek met watercolors gemaakt heb. Over deze vlek heen heb ik een kader gestempeld met watervaste inkt. Watervaste inkt zodat ik hier nog meer lagen overheen aan zou kunnen brengen. 


Vervolgens heb ik op deze achtergrond met structuurpasta en een mask (Dutch mask art multi stencil A5 nr. 470.715.120) de ruitjes aangebracht.


Om wat meer contrast in de achtergrond te krijgen heb ik hier en daar nog wat gesso aangebracht op het papier. Met watercolors heb ik verder het papier gekleurd. Met distress inkt en stempels heb ik hier en daar ook nog wat accenten aangebracht.


De stempelafdrukken zijn gekleurd met watercolors. Hierna zijn deze stempelsafdrukken uitgeknipt. Bij het grote blad heb ik zwarte embossingpoeder over de stempellijnen heen gestrooid en dit verhit. Hierdoor zijn deze lijnen zo duidelijk aanwezig.


Het baroque chipboard is eerst met gesso geschilderd en daarna met watercolors.


Het paper art stuc tape blijft leuk om te gebruiken. ook dit is met de watercolors geverfd.

Dit was mijn bijdragen voor vandaag aan dit blog.
Leuk dat je weer hier kwam kijken. Tot een volgende keer, groeten Hanny.

Geen opmerkingen: